Werken

Projectontwikkelaars, makelaars, vastgoed-beheerders en andere bedrijven uit diverse branches maken gebruik van de diensten van Bouwschap.

De projecten van zakelijke opdrachtgevers zijn zeer divers. Sommige ontstaan uit noodzaak omdat er aan bepaalde regelgeving moet worden voldaan. Denk aan het aanvragen van een omgevingsvergunning of een gebruiksvergunning waarin met name het aspect (brand)veiligheid in naar voren komt.

Andere projecten zijn weer meer gericht op het optimaliseren van het werkcomfort, de functionaliteit of de ruimtelijke kwaliteit. Hierbij spelen ook het binnenklimaat, de daglichttoetreding en het lichtplan een belangrijke rol.

Maar ook voor projecten met als specifiek doel een bouwwerk te verkopen of te verhuren kunt u bij ons terecht. Door middel van 3D visualisaties kunnen casco ruimten volledig worden aangekleed. De potentie die een ruimte te bieden heeft wordt hierdoor op een visuele wijze duidelijk.

Onder het hoofdstuk buro staat aangeven welke diensten wij leveren en hoe onze werkwijze is afgestemd om onze opdrachtgever optimaal van dienst te zijn.

Luttenberg 42, 3825 EG  Amersfoort 06 43 75 23 01