Testimonials

Jan en Tanine - woonboerderij

In 2009 besloten wij om op het perceel van Jan zijn ouders een nieuwe woonboerderij te bouwen waar wij met ons gezin samen met Jan zijn ouders zouden gaan wonen. Een bijzondere en noodzakelijke situatie die het mogelijk maakte om ons eigen droomhuis te kunnen realiseren. Jan is aannemer en werkt al jaren samen met Davy aan verschillende projecten. We wisten direct dat wij ons avontuur samen met Davy aan wilden gaan. Vol vertrouwen zijn we samen aan het ontwerpproces begonnen. Een ontzettend leuk proces om zo direct betrokken te zijn met de realisatie van je eigen woning. Diverse ontwerpvarianten, 3D modellen, plattegronden, doorsneden en gevelaanzichten gingen vooraf aan het definitieve ontwerp. Nadat wij hier helemaal tevreden over waren hebben we de vergunning aangevraagd. Deze werd in één keer verleend dankzij de keurig verzorgde en complete bouwaanvraag die Davy voor ons had ingediend. Inmiddels zijn wij begonnen met de bouw van onze prachtige woonboerderij. Begin 2014 verwachten we onze woonboerderij gereed. Een prachtig visitekaartje voor ons maar zeker ook voor Bouwschap!

Jan en Tanine

Michelle van der Wal - Adepth advertising reclamebureau

Wij waren op zoek naar nieuwe huisvesting voor ons reclamebureau. We hadden een locatie op het oog, maar we konden niet goed inschatten hoe we die ruimte optimaal konden indelen. Dankzij een 3D visualisatie heeft Davy ons enthousiast gemaakt van wat de ruimte te bieden had. Hij heeft voor ons het hele verbouwproces uit handen genomen en de strakke planning goed in de gaten gehouden. Daarnaast heeft hij ons geholpen met het interieur waardoor het echt een mooie, inspirerende en fijne werkruimte is geworden. We werken er met veel plezier!

Michelle van der Wal www.adepth.nl

Steven en Marieke - serre

We willen de ruimte tussen onze woning en de garage dicht maken met een uitbouw zodat we door het huis naar de garage kunnen lopen. Maar hoe wisten we niet. Ontzettend verrast waren we met de door Bouwschap voorgestelde én in 3D uitgewerkte uitbouw. Een prachtige lichte ruimte die als eetkamer kan worden gebruikt. De nieuwe aanbouw geeft ons huis een absolute meerwaarde. We kunnen niet wachten!

Steven en Marieke

Robert en Frida - gevelwijziging

We hebben in 2011 een nieuw huis gekocht. Door het bestaande kozijn in de voorgevel waren de mogelijkheden voor een nieuwe keuken zeer beperkt. Door het kozijn aan te passen konden we de keuken plaatsen die we graag wilden. Bouwschap heeft de tekeningen voor de vergunning verzorgt. En dat op een zeer korte termijn, zodat we wanneer we de sleutel kregen we de vergunning in handen hadden en direct konden beginnen. Top!

Robert en Frida

Luttenberg 42, 3825 EG  Amersfoort 06 43 75 23 01