Werkwijze

De vraag ontstaat altijd uit een bepaalde onderliggende behoefte of noodzaak. Om hieraan te kunnen voldoen is het belangrijk om te weten met welke specifieke kenmerken van de opdracht en van de locatie we te maken hebben. Wanneer dit stramien duidelijk is kan worden begonnen met het uitwerken van het programma van eisen in een ontwerp.

Wij betrekken onze opdrachtgever altijd graag bij het ontwerpproces. Van het programma van eisen tot en met het definitieve ontwerp leggen wij verschillende vraagstukken en ontwerpvarianten voor aan onze opdrachtgever.

Door gebruik te maken van studiemodellen en 3D visualisatieprogramma's toetsen wij een ontwerp gedurende het gehele ontwerpproces zorgvuldig aan de kwaliteit.

Het ontwerp moet op alle vlakken werken, zowel esthetisch als functioneel. Wij nemen samen met onze opdrachtgever pas een beslissing als we alle mogelijkheden grondig hebben afgewogen.

Bouwschap is een echte teamspeler. We werken graag samen aan een project met andere partijen zonder onszelf daarbij op de voorgrond te plaatsen, en zonder de belangen van onze opdrachtgever uit het oog te verliezen.

 

Luttenberg 42, 3825 EG  Amersfoort 06 43 75 23 01