Bouwkundig tekenwerk

U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw en verbouwprojecten binnen elke fase van het bouwproces. Voor ontwerptekeningen, tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning of gebruiksvergunning, ontruimingsplannen, splitsingstekeningen, bestektekeningen, werktekeningen en verkooptekeningen.

Het digitaliseren van analoge tekeningen, en het inmeten van kleinschalige gebouwen, is daarnaast ook een veel geleverde dienst.

Wij werken op verschillende schaalniveaus bij het uittekenen van een programma van eisen tot een ontwerp. Wij doorlopen de bouwprocesfasen waarbij wij vanuit de schetsontwerpfase steeds verder inzoomen tot op het detailniveau van de besteksfase en de uitvoeringsfase. Wij zetten daarbij diverse middelen in om ons doel te bereiken. Wij werken o.a. met Autocad en Google Sketchup Pro met Rendersofware. Hierdoor kunnen wij een 2D tekening omtekenen naar een 3D model en van hieruit het ontwerp uit alle mogelijke invalshoeken bekijken en controleren op de kwaliteit. Met als voornaamste doel het toetsen van de ruimtelijke kwaliteit met de gewenste zichtlijnen en de lichtinval.

Naast al het tekenwerk binnen het bouwproces verzorgen wij ook het tekenwerk met als specifiek doel verkopen, verhuren of visualiseren zoals verkooptekeningen met verschillende indelingsvarianten of 3D visualisaties met kleur- en/of indelingsvarianten. Van schetsmatige impressies, fotorealistische impressies, 360° panorama's tot animatie.

Luttenberg 42, 3825 EG  Amersfoort 06 43 75 23 01